Eesti U20 koondis jäi korduskohtumises Lätiga kaotajaks

Postimees Sport
Copy
Kristian Kullamäe.
Kristian Kullamäe. Foto: Siim Semiskar

12. juulil Portugalis Matosinhosel algavateks Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniiriks valmistuv Eesti U20 koondis kaotas Paikusel peetud kordusmängus Läti eakaaslastele 58:73.

Reedel Audentese Spordikeskuses lõunanaabrite vastu  83:64 võidu teinud eestlased pidid laupäevases kohtumises hakkama saama Matthias Tassi ja Kirill Koršunovita, kes said esimeses mängus pisivigastused. Haigusega kimpus olev Hugo Erkmaa piirdus vaid kolme ja poole mänguminutiga. 

Aivar Kuusmaa hoolealustele suurimaks murekohaks kujunes korduskohtumises  lauavõitlus, mis kaotati 28-47. Eesti mängis küll taaskord meeskondlikumalt ja jagas 14 korvisöötu vastaste 9 vastu, kuid lätlased tabasid täna väljakult paremini (41% vs 33%).

Kristian Kullamäe viskas 14 punkti ning jagas kaaslastele 4 korvisöötu. Karl-Kristjan Karpin lisas 9 punkti ja 4 lauapalli ning Märt Rosenthali arvele kogus samuti 9 silma, lisaks veel 6 lauapalli, 4 korvisöötu ja 3 vaheltlõiget. Lätlaste parim oli Davids Atelbauers 17 punkti ja 5 lauapalliga.

Eestile oli see viimaseks kontrollmänguks enne 12. juulil algavat EM-finaalturniiri. Meeskond sõidab Portugali 10. juuni varahommikul, enne seda tehakse kodumaal veel kaks ühistreeningut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles