Oliver Suurorg liitus Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnaga

Postimees Sport
Copy
Oliver Suurorg.
Oliver Suurorg. Foto: Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnaga liitus kevadel Audentese spordigümnaasiumi lõpetanud tagamängija Oliver Suurorg. Lisaks meistriliiga tasemel mängimisele hakkab noormees õppima ka Tartu Ülikooli Sporditeaduste ja füsioteraapia instituudis.

19-aastane ja 193cm pikkune Oliver Suurorg mängis eelmisel hooajal G4S Noorteliiga võistkonnas meeste esiliigas, kus ta kogus 25 mängu jooksul keskmiselt 13,3 punkti, noppis 7,5 lauapalli ja andis 4,7 korvisöötu (liiga kolmas näitaja). Varasemalt on noormees mänginud ka G4S Noorteliiga võistkonnas meistriliiga tasemel tunamullusel hooajal.

«Tahtsin Tartusse tulla, sest see on hea koht, kus saab õppimist ja mängimist ühendada. Mängulise poole pealt saan kõvasti trenni teha ja oma mänguminutid välja teenida. Meeskonnast mõnda meest juba tunnen varasemalt ja see aitas esimeses laagris kiiremini omaks saada,» ütles Suurorg pärast esimest treeninglaagrit Käärikul.

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond jätkab hooajaks ettevalmistumist treeningutega Tartus. Meeskonnaga on suve jooksul liitunud ka Hispaaniast tagasi tulnud Robert Valge ning ajateenistusest naasnud Heivo Parrol. Liskas jätkab Tartus meeste koondislane Kregor Hermet ja mullugi meeskonnas mänginud oma korvpallikooli kasvandikud, kellest nii mõnedki on suvel hõivatud U20 ja U18 koondistega.Komplekteerimine ei ole veel lõppenud ja täiendusi otsitakse korvialustele positsioonidele.

Juulikuu jooksul saab selgeks ka see, kas Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnal õnnestub osaleda FIBA Europe Cup sarjas. Kõik ettevalmistused on selleks tehtud ja jääb üle oodata liiga otsust. Sarja alagruppide ja kvalifikatsioonipaaride loosimine on 24. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles