Pajusalule jäi poolfinaali uks suletuks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu.
Raimo Pajusalu. Foto: CEV.
Raimo Pajusalu koduklubi Roeselare Knack pidi suu Belgia võrkpalli karikafinaalist puhtaks pühkima.

Kuigi poolfinaali avakohtumises saadi kodus Averbode Handelsgidsist jagu 3:0, jäädi võõrsil alla 2:3 ning sellele järgnenud kuldse geimi võitsid võõrustajad 25:23, kirjutab volley.ee.

«Varasemaid saavutusi võrreldes võib meie kaotus tõesti üllatusena paista, kuid asjaga rohkem kursis olevatele inimestele see ootamatu polnud,» lausus Pajusalu. «Handelsgidsil on väga hea Argentina sidemängija, kes seob meeskonna ühtseks tervikuks. Nurgaründajana tegutseb neil lühemapoolne vasakukäeline ja mõtlev brasiillane. Handelsgidsi koosseis on kindlasti tugevam kui meie Meistrite liiga alagrupikaaslastel Belgradi Crvena Zvezdal ja Mallorca Portolil.»

Eesti koondise temporündaja sekkus vahetusest teise geimi keskel. Pajusalu lõi tosinast tõstest punktiks kaheksa, lisas kolm blokki ja ühe ässa. 17 pallingul tegi ta kaks viga.

«Arvan, et teise geimi võitis meeskond tänu minule. Neljandas geimis unustas sidemängija mind millegipärast ära. Blokipunkte võinuks rohkem saada, kuid vastaste kiire stiil tegi ülesande raskeks,» rääkis Pajusalu.

Handelsgids kohtub finaalis tiitlikaitsja Maaseiki Nolikoga, kes sai kahel korral 3:0 jagu kaheksandikfinaalis Marek Pihlaku tööandja Lenniki Euphony 3:2 välja lülitanud Guibertini Shanksist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles