Westbrook kolibki Houstonisse!

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Russell Westbrook pallib järgmisel hooajal Houston Rocketsis
Russell Westbrook pallib järgmisel hooajal Houston Rocketsis Foto: David Zalubowski / AP/Scanpix

NBA korvpalliklubi Oklahoma City Thunder kauples Russel Westbrooki Houston Rocketsisse. Vastu saadi tagamängija Chris Paul ja mõned esimese ringi draftivaliku õigused.

Thunder sai lisaks Paulile ka 2024. ja 2026. esimese ringi draftivaliku õigused ning võimaluse need vahetada 2021. Ja 2025. aasta valikute vastu.

Selline käik viib taas kokku 30-aastase Westbrooki ja NBA parima skooritegija James Hardeni. Kossuässad mängisid koos aastatel 2009 – 2012, jõudsid kolmel hooajal play-offidesse ja 2012. aastal ka NBA finaalseeriasse.

Kahekordne NBA parim korvikütt Westbrook jõudis lõppenud hooajal kolmandat korda järjest keskmiste näitajatega kolmikduublini. Ta viskas 73-s mängus keskmiselt 22,9 punkti, võttis 11,1 lauapalli ja oli liiga parim söödujagaja (10,7).

Kuidas Harden ja Westbrook omavahel kokku mängima hakkavad on iseasi.

«Tahame kogu aeg paremaks saada. Just tahtmine teeb meid edukaks meeskonnaks. Mul on kahju Chris Paulist ilma jääda, kuid pidime nii tegema, et paremaks saada,» ütles Houston Rocketsi omanik Tilman Fertitta  pärast diili avalikustamist.

«Usun, et tuleb huvitav ja lõbus hooaeg. Harden ja Westbrook tahtsid koos mängida,» lisas Fertitta.

Rockets lõpetas möödunud hooaja Lääne konverentsi poolfinaalis, kus pidi võitudega 2:4 alla vanduma Golden State Warriorsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles