Laste sumoturniiri vastu tundis huvi ka Jaapani televisioon

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapani televisioonile NHK annab intervjuud Ryan Kruberg.
Jaapani televisioonile NHK annab intervjuud Ryan Kruberg. Foto: Erakogu.

17.detsembril peeti Vinni Spordikompleksis viies laste jõuluturniir sumos.

Võistlustel osales 119 noort sumotori Eestist, Poolast ja Venemaalt. Parimatele pani auhinnad välja Jaapani Suursaatkond, AS Hagar ja OÜ Makita. Jõuluturniir toetas ka Lääne-Viru Kultuurkapital.

 
Võitjaid autasustasid Eesti Sumoliidu president Andres Jaadla ja Jaapani suursaadik Hideaki Hoshi. Kohal oli ka Jaapani Rahvusliku Televisiooni NHK (Nippon Hoso Kyokai) võttegrupp, kes tegi saate pühapäevassse Jaapani televisiooni uudisteprogrammi.

Kuni 10 astaste poiste absoluutkategooria medalivõitjad olid     Mattias Säärita (Jõgeva), Platon Pehov (St. Peterburg), Ryan Kruberg (Kaarepere)     ja Timur Bulgakov (St. Peterburg).
U14 neidude absoluutkategooria medalivõitjad: Carmen Adrat (Tapa), Pathricia Matso (Avinurme), Sireni Igo (Tudu) ja Kaidi     Kivisaar (Vaeküla
U14 noormeeste absoluutkategooria medalivõitjad Toomas Braun (Vinni), Karol Jan Köning (Poola), Oliver Valdre (Oonurme) ja Artur     Baikov (Vinni)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles