Tiger Woods eelistab puhkust treenimisele

Postimees Sport
Copy
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: Peter Morrison / AP

15-kordne golfi suurturniiride võitja Tiger Woods tunnistas, et ei ole viimasel ajal just liialt golfile aega pühendanud. Viimase võistlusmängu pidas Woods kuu aega tagasi, kui osales Ameerika lahtistel. Nii vähene võistluspraktika enne suurturniiri on golfi maailmas harvanähtav.

Sel nädalal algab golfi suurturniir «The Open», milleks maailma golfikuulsused hoolega valmistuvad. Golfimaailma suurim staar Tiger Woods valmistus võistlusteks aga Tais  suvepuhkust nautides, vahendab The Guardian. Woods sõitis Tai kuningriiki perega ning  võttis kaasa oma ema ja kaks last. Woods ütles kommentaaris, et võttis golfivarustuse küll reisil kaasa, aga ei puutunud seda kordagi.

«Meil oli tore puhkus. Tähistasime mu tütre sünnipäeva, sõitsime elevantidega, käisime safaril ja külastasime erinevaid saari. Arvestades mu ema tervist, ei tea kunagi, kui palju me selliseid reise veel teha saame.»

Woodsi selline suhtumine on pälvinud kriitikat golfiekspertide seas. Kahekordne Openi võitja iirlane Padraig Harrington kommenteeris Woodsi ettevalmistust järgmiselt:«Kui sa tuled Openile tõsiste võidumõtetega, pead sa Openi eel mängima vähemalt ühe turniiri.»

Woods  Harringtoni kriitikaga ei nõustunud ja teatas, et sellised pausid on talle alati kasuks tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles