Tour de France'i võitja Nibali: tugitooli fännidel on lihtne teisi kritiseerida

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Vincenzo Nibali.
Vincenzo Nibali. Foto: Christophe Ena / AP

Vincenzo Nibali (Bahrain-Merida) vastas talle ette heidetud kriitikale: «Tugitoolis istuvatel fännidel on väga lihtne kokakoolat juua, popkorni süüa ning teisi kritiseerida.»

Nibali sai fännidelt kriitikat pärast Saint-Etienne'is toimunud Tour de France'i kaheksandat etappi, kui mees ei suutnud põhigrupiga tempos püsida ning kaotas kõik võimalused sel aastal üldvõitjaks tulla, vahendab Cyclingnews.

Itaallane ei suutnud kaheksanda etapi viimasel tõusul tempos püsida ning kaotas sellega neli minutit. Lisaks kaotas mees üheksandal etapil veel kaks ja pool minutit, millega platseerub ta 30. kohal, 8 minutit ja 56 sekundit praegusest liidrist Julian Alaphilippe'ist (Deceuninck-QuickStep) tagapool.

Nibali lõpetas juunis toimunud Giro d'Italia üldkokkuvõttes teise kohaga. Nibali sõnul on Giro-Touri kombo olnud alati väga raske. «Kõik sõltub sinu taastumiskiirusest ning lihaste tüübist, mul on alati olnud sellega raskusi. Sellepärast ei lubanudki ma sel aastal Tour de France'il üldarvestuses kõrgele kohale pürgida, vaid pigem proovida etapivõite noppida,» sõnas Nibali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles