Arsenali fännid nõuavad klubi omanikult muutusi

Postimees Sport
Copy
Arsenali jalgalliklubi omanik Stan Kroenke.
Arsenali jalgalliklubi omanik Stan Kroenke. Foto: Harry How / AFP

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenali fännid andsid ühisavalduses teada, et soovivad näha klubi juhtimises muudatusi ning kutsusid klubi omanikku Stan Kroenket lõpetama klubi kasutamist investeerimisvahendina.

14. Arsenali fännigrupi ühisavalduses, mis oli suunatud klubi omanikule, USAst pärit miljardärile Kroenkele, kirjutati, et fännid ei ole kunagi varem tundnud ennast klubi juhtimisest rohkem kõrvale tõrjutuna ning soovivad näha rohkem läbipaistvust juhtkonna poolt.

«On tunne, et Arsenal on jõudnud ristteele. Midagi peab muutuma. Kõik, kes sellele alla kirjutavad, tahavad näha, et Stan Kroenke astuks märgatavaid samme klubi taaselustamiseks. Muutused peavad algama paremast juhtimisest,» oli avalduses kirjas.

Fännid avaldavad pettumust kindla sihi puudumise üle ning avaldavad pettumust klubi tulemuste langemise üle: «Arsenali fännidena oleme frustreerunult vaadanud, kuidas meeskonna esitused väljakul on viimase kümnendi jooksul liikunud langevas joones. Kui Stan Kroenke ostis esimesed Arsenali osakud, oli klubi esimest korda jõudnud Meistrite liiga finaali. 12 aastat hiljem mängib Arsenal kolmandat aastat järjest Euroopa liigas.»

Samuti avaldasid fännid pettumust halva atmosfääri üle klubi kodustaadionil ning sihitu tegutsemise eest üleminekuturul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles