Tiger Woods: kui ma palju mängin, siis mind väljakul kauaks ei ole

Postimees Sport
Copy
Tiger Woods The Open 2019 turniiril.
Tiger Woods The Open 2019 turniiril. Foto: PA Wire/PA Images

43-aastane golfisensatsioon osaleb sel nädalal toimuval golfiturniiril The Open, mis on tema selle aasta üheksas turniir. Woods on alates aprillis võidetud Masters’i turniiri osalenud vaid kolmel võistlusel, kuid selleks on tal mõjuv põhjendus olemas.

Woods hoiab end golfi mängimisega tagasi oma seljaprobleemide tõttu. Nimelt käis Woods 2017. aastal seljaoperatsioonil lootuses kaotada teda pikka aega häirinud seljavalud. 

BBC vahendab Woodsi kommentaare: «Te peate mõistma, et kui ma palju turniire mängin, siis mind enam väljakul kauaks ei ole. Kõige raskem selle juures on mõista, kui palju ma turniiridel mängima peaks, et löögitunnetus kätte saada ning oma keha kuulata.»

Woodsi sõnul ei ole tal praegu sellist teravust, nagu ta sooviks, kuid mängimisega tagasi hoidmine on tema karjääri kestmiseks vajalik.

«Eelmisel aastal mängisin liiga palju. Mängisin 17 võistlust ning suur osa nendest selleks, et mingile suuremale võistlusele kvalifitseeruda. Sel aastal tegin teadliku valiku oma koormuse vähendamiseks, et ma liiga palju ei mängiks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles