Tipphetked: vaata, kuidas Nõmme Kalju alistas võõrsil Shkendija ja pääses Meistrite liiga teise eelringi

Postimees Sport
Copy
Liliu.
Liliu. Foto: Tairo Lutter

Eesti valitsev jalgpallimeister Nõmme Kalju alistas eile Meistrite liiga esimese eelringi kohtumises valitseva Põhja-Makedoonia meistri FK Škendija ja pääses teise eelringi, kus tõenäoliselt minnakse vastamisi kuulsa Glasgow Celticuga.

Mängu skoori avas 6. minutil Nõmme Kalju kapten Maximiliano Ugge, kes suunas nurgalöögist peaga palli väravasse ning viis kalju juhtima.

Kalju pidas vastu 62. minutini, kui Shkendija taaskord penalti teenis, ka põhjuseks oli taas käega mängimine. Kusjuures olukord ise oli kaheldav, sest Pavel Londak lükkas palli rusikatega minema ja pall tabas täiesti juhuslikult Ugge kätt, kes olukorrast väljas oli ja ise kuidagi palli trajektori meelega ei muutnud. Ibraimi aga realiseeris penalti ning Kalju unistused näisid käeneeduse tõttu purunevat. 

Mängu esimesel lisaminutil sai aga Liliu kastis palli ning suutis selle väravasse saata. Kalju võitis kohtumise 2:1, kahe mängu kokkuvõttes jäi seis 2:2, kuid kuna Kalju oli löönud võõrsilväljakul rohkem väravaid, pääses just Eesti klubi edasi teise eelringi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles