Kalju ja Flora loodavad euroedu üle kanda algavasse Premium liiga vooru

Postimees Sport
Copy
Eduka Meistrite liiga 1. eelringi järel on Kaljul aeg naasta kodusesse liigasse.
Eduka Meistrite liiga 1. eelringi järel on Kaljul aeg naasta kodusesse liigasse. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

rast lühikest pausi jätkatakse sel nädalalõpul taas Premium liiga mängudega, kui üle Eesti peetakse 20. voor.

Voor saab alguse juba täna õhtul kell 19.30, kui nädala alguses Meistrite liiga 2. eelringi pääsenud Nõmme Kalju võõrustab kodustaadionil Paide Linnameeskonda. Tabeliseisu poolest on tegu üliolulise kohtumisega, sest senise 19 vooruga on mõlemal tiimil tabelis 39 punkti. Parema väravate vahega hoiab kolmandat kohta Paide, Kalju jääb hetkel neljandale tabelireale. Omavahel on sel hooajal kohtutud kahel korral - kui avamängus teenis Paide Hiiu staadionil 2:0 võidu, siis mai lõpus sai Kalju revanši, alistades Paide nende kodumurul omakorda 2:0. 

Laupäeval peetakse Premium liigas üks matš, kui Tartu Tammeka võõrustab kell 16 algavas kohtumises Tallinna Kalevit. Viimasel ajal vormikõvera ülespoole saanud Tammeka hoiab hetkel 19 punktiga kuuendat kohta, Kalev jagab 12 silma juures koos Maardu Linnameeskonnaga üheksandat-kümnendat kohta. Omavahelistes kohtumistes on sel hooajal edu saatnud Tammekat, kes on teeninud 4:0 ja 2:0 võidud.

Pühapäeva avavad kell 16 tulise duelliga Narva Trans ning Viljandi Tulevik. Kuigi Trans hoiab 20 punktiga viiendat kohta ja Viljandi jääb 15 silma juures kaheksandale tabelireale, siis omavahelistes mõõduvõttudes on seni edukam olnud Viljandi, kel Narva vastu kirjas võit ja viik.

Voorule tõmmatakse joon alla pühapäeval kell 19, kui pall pannakse mängu Kuressaare - Levadia ning Flora - Maardu Linnameeskonna heitlustes. Nii Levadia kui ka Flora olid veel eile võistlustules Euroopa liiga 1. eelringis, nii et saab olema huvitav näha, kuidas kahel tabeliliidril Premium liiga lainele häälestumine õnnestub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles