Üleminek Barcelonasse pani Prantsusmaa tähtmängija nutma

Karl-Joosep Küngas
Copy
Antoine Griezmann
Antoine Griezmann Foto: AFP / Scanpix

Eelmisel nädalal sai teoks jalgpallur Antoine Griezmanni suur soov ja ta liikus Madridi Atleticost Barcelona meeskonda. See uudis oli niivõrd hea prantslase jaoks, et ta hakkas rõõmust lausa nutma. 

Griezmann lükkas eelmisel suvel tagasi Barcelona pakkumise, et proovida veel võita Atleticoga midagi, kuid ebaõnnestunud hooaeg pani prantslase mõtlema, et ehk oleks ikka mõistlik edasi liikuda oma karjääris. «Ma helistasin oma isale ja ma hakkasin õnnest nutma, sest minu üleminek sai lõpuks teostatud. Ma olin oma sõprade ja perega koos sel hetkel ning see hetk oli imeline,» sõnas Griezmann Hispaania meediale.

Barcelona maksis Griezmanni eest Atleticole 120 miljonit eurot, et omandada prantslasest maailmameistri mängijaõigused. «Kõik võtsid mind uues klubis kenasti vastu. Ma naudin siin olemist ning vajan veidi aega kohanemiseks, et olla mina ise,» lõpetas pranstlane sõnavõtu.

Oma esimese kohtumise uue koduklubi eest võib Griezmann pidada juba 23. juulil, kui Jaapanis võetakse sõpruskohtumises mõõtu Londoni Chelseaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles