Käsipalliklubi HC Kehra kinnitas uue peatreeneri

Postimees Sport
Copy
Mart Raudsepp
Mart Raudsepp Foto: HC Kehra

Peagi algaval käsipallihooajal võtab Eesti ühes vanemas ja edukamas käsipalliklubis suurema vastutuse HC Kehra üks treeneritest Mart Raudsepp. Võrdse vastutusega treenerite duo teine senine osapool Kaupo Liiva jätkab samuti HC Kehras, jagades oma väärtuslikke kogemusi andekale järelkasvule.

Käsipalliklubi HC Kehra presidendi Priit Pajuse sõnul otsustati Mart Raudsepale uuest hooajast senisest rohkem vastutust anda. «HC Kehral on kõik eeldused, et olla Eesti parim. Kuna tiitlivõistluste tulemused seda ei kinnitanud, saime üheskoos aru, et peame midagi muutma ja suunama vastutuse ühele inimesele. Soovime näha arengut, mis kulmineeruks nauditavate mängudega play-offides,» ütles Priit Pajus.

Pajus rõhutas, et nii käsipalliklubi HC Kehra meeskond, juhatus, HC Kehra fännklubi kui ka Eesti suurim käsipallikogukond Kehras tänavad Kaupo Liivat tema senise panuse eest esindusmeeskonna treenerina. Kaupo jätkab uuest hooajast HC Kehra ühe suurema prioriteedi ehk järelkasvu projektidega.

HC Kehra käsipallimeeskond.
HC Kehra käsipallimeeskond. Foto: HC Kehra

HC Kehra uus peatreener Mart Raudsepp ütles, et ootab meeskonnaga töötamist väga. «Olen väga tänulik Kehra käsipalliklubile mulle antud võimaluse eest. Minu suurim eesmärk on panna meeskond ühiselt ja hingestatult mängima,» ütles Raudsepp. 

Mart on Kehra käsipalli arengusse panustanud suurel määral. Mart on mänginud kõikides HC Kehra  noortesüsteemi astmetes, seejärel suundus ta  gümnaasiumiõpinguteks Audentese Spordikooli käsipalli osakonda, mida juhendas ka HC Kehra pikaaegne peatreener Jüri Lepp. Lepa juhitud HC Kehras tegi Mart debüüdi ka esindusmeeskonnas. Peale mängijakarjääri lõppu alustas ta 2014. aastal teekonda treenerina ja on tänaseks edukalt juhendanud mitmeid noorte võistkondi ning esiliiga võistkonda. Alates uuest hooajast lisandub uus kogemus esindusmeeskonna peatreenerina.

Uue peatreeneriga kaasnevad muudatused ka meeskonna koosseisus. Uus peatreener on alustanud mängijatega läbirääkimisi. Eesmärk on meeskond komplekteerida augusti alguseks.

1991. aastal loodud käsipalliklubi HC Kehra on oma tegutsemisaastate jooksul olnud edukas nii Eestis kui Baltikumis. Eesti ühe juhtiva käsipalliklubi eesmärkideks on Eesti käsipallikultuuri arendamine ja töö noortega, pakkudes järelkasvule läbi esindusmeeskonna läbimurret tippkäsipalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles