Mitmevõistluse Eesti meistrid selguvad sel nädalavahetusel Rakveres

Postimees Sport
Copy
Janek Õiglane.
Janek Õiglane. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Mitmevõistluse Eesti meistrid selguvad Rakveres

25.-27. juulil selgitatakse Rakvere staadionil Eesti meistrid mitmevõistluses. U14, U16 ja U18 vanuseklasside meistrid selguvad 25.-26. juulil, U20, U23 ja täiskasvanute võistlus peetakse 26.-27. juulil.

Võistluste avamine toimub neljapäeval, 25. juulil kell 11.45.

Kõige nooremas, U14 vanuseklassis tulevad starti mitmed TV 10 Olümpiastarti sarjas häid tulemusi näidanud sportlased. Poistest on kohal juunis toimunud TV 10 Olümpiastarti 48. hooaja nooremate poiste mitmevõistluse finaali võitnud Sten Erik Iir (Tartu SS Kalev) ja noorematest tüdrukutest triumfeerinud Marta Ründva (Saue KJK).

U16 vanuses võib poistest favoriidiks lugeda Harry Richard Jäägerit (SK Elite Sport), kes on samuti TV 10 Olümpiastarti sarja varasem võitja ja häid tulemusi näidanud ka vanuseklassi meistrivõistlustel. Tüdrukutest on stardis Liisa-Maria Lusti (Audentese SK), kes on samuti TV 10 Olümpiastarti võistlussarjas triumfeerinud ja hiljem mitmeid vanuseklassi rekordeid püstitanud.

U18 vanuse paremad mitmevõistlejad on hetkel tegusid tegemas Bakuus peetaval noorte olümpiafestivalil, mis annab teistele võimaluse meistritiitlit jahtida. Neidudest on kõige kõrgemate kohtade nimel võitlemas Emili Liis Osula (Audentese SK) ja Laura Lokotar (KJK Kose 2000), noormeestest jahib kõrget kohta Mait Filipozzi (SK Elite Sport).

U20 vanuses on naistest favoriidid Katre Sofia Palm (Audentese SK) ja Marilis Remmel (KJK Saare), meestest Igor Adrejev (Audentese SK).

U23 vanuses ja naiste arvestuses on kindel favoriit Margit Kalk (Tartu SS Kalev). Meestest jahib U23 tiitlit Hans-Christian Hausenberg (Tartu SS Kalev). Täiskasvanutest on meestest kindel favoriit Janek Õiglane (Audentese SK). 

Võistluse ajakava on võimalik vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles