Nikolai Novosjolov unistab oma vehklemiskodust (2)

Copy
Nikolai Novosjolov loobus Eesti meeste epeekoondise peatreeneri ametist.
Nikolai Novosjolov loobus Eesti meeste epeekoondise peatreeneri ametist. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sügisel Eesti epeemeeskonna peatreeneriks valitud Nikolai Novosjolov jätkab ka sportlaskarjääri, kuid pidi tänavused suurvõistlused küünarnukivigastuse tõttu vahele jätma. Üks hea asi trauma juures siiski leidus.

«Täielik rebend. Lastele annan trenne vasaku käega. Mõõka ei saa veel mõnda aega käes hoida. Vahepeal tekkis probleeme ka hambaharja hoidmisega. Vigastus tekkis juunis, nädal enne Euroopa meistrivõistlusi Haapsalu laagris,» rääkis Novosjolov Postimehele.

«Varem olen vasaku käega vahel lihtsalt pulli pärast vehelnud. Nüüd õppisin selle käega tundi andma. Kui tahad treeneriametit pidada, pead oskama mõlema käega õpetada. See on kehva olukorra väike boonus,» lisas oma lasteklubis ka noori juhendav Novosjolov.

EOK toetusraha hulk väheneb

Kümnendi alguses kahel korral maailmameistriks tulnud Novosjoloviga juunis Saksamaal peetud EMi aegu vesteldes avaldas ta lootust, et ehk taandub mure kiiresti ja ta saab juulis osaleda Budapesti MMil. Aasta teise suurvõistluse eel teatas ta aga, et pole lootustki ja paus venib mitme kuu pikkuseks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles