Eintrachti peatreener: olin üllatunud, et Flora suutis Niši võita

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Frankfurdi Eintrachti peatreener Adi Hütter.
Frankfurdi Eintrachti peatreener Adi Hütter. Foto: via www.imago-images.de / imago images / Manuel Winterberger

Äsja lõppes Frankfurdi Eintrachti pressikonverents homme peetava Euroopa liiga jalgpalliturniiri teise eelringi mänguga seoses Tallinna Flora vastu. Eintrachti peatreeneri Adi Hütteri sõnul oli ta üllatunud, et Flora suutis Serbia hõbemedalisti võita.

Hütteri sõnul ei teadnud ta enne Floraga kokkuminemist klubist ega üldiselt Eesti jalgpallist väga midagi.

«Ma olin üllatunud, et Flora suutis Niši esimeses mängus alistada, kuid neil on hea noor tuumik ning taktikaliselt olid nende käigud kavalad,» sõnas Hütter.

«Konstantin Vassiljev saab Flora poolt olema kindlasti võtmemängija, lisaks on neil palju talendikaid noori mängumehi, homme tuleb kindlasti raske mäng.»

Kuigi Eintracht võitis viimase ametliku mängu Benfica vastu üle kolme kuu tagasi, siis on peatreeneri sõnul nad väga näljased ning Euroopa liiga vastu tunnevad kõik Frankfurdis väga suurt huvi.

«Väga loodame korrata eelmise aasta edu, mullu oli tõesti suurepärane hooaeg,» rääkis Hütter.

Eintrachti poolkaitsja Dominik Kohri sõnul pole homne mäng väikse tähtsusega ning tegu on ikkagi suure turniiri mänguga.

«Homset mängu ei saa kindlasti võtta kui ettevalmistusmänguna. Me peame andma endast 100% ning loodetavasti saadab meid edu,» ütles Kohr.

Hütteri sõnul pole küll aga kahjuks meeskond 100%-se füüsise peal, kuid üldjoontes on hooaja ettevalmistus läinud ootuspäraselt.

Huvitav on ka fakt, et Eintrachti eelmise hooaja kaks põhi väravavahti ei saa homme Tallinnas toimuval mängul osaleda. Kevin Trapp oli eelmisel hooajal Eintrachtis laenul Paris Saint-Germainist ning abiväravavaht Frederik Rönnow on vigastatud. Seega on homme postide vahel Eintrachti kolmas kinnas Felix Wiedwald.

Hütter sõnas aga selle peale, et tiimi see kuidagi ei heiduta ning mingisuguseid halbu aimdusi sellega seoses ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles