Maailmameister Alejandro Valverde hea une saladus peitub Eestis

Postimees Sport
Copy
Valverde Eestis toodetud patja testimas
Valverde Eestis toodetud patja testimas Foto: Erakogu

Kui panused on kõrged, siis ei saa midagi jätta juhuse hooleks. Grupisõidu valitsev maailmameister Alejandro Valverde usub, et isegi padja kvaliteet võib määrata tema saatuse, mistõttu on ratturist tippsportlane valmis uinuma ainult personaalsel Eestis valmistatud padjal.

Valitsev maailmameister ei ole ainus Movistar Teami liige, kes on kindlustanud endale võimalikult hea taastumise öötundidel. Valverde ja Movistar Team allkirjastasid hiljuti Eesti padja- ja madratsitootjaga SleepAngel koostöölepingu, mis tagab neile vähemalt 2021. aasta lõpuni parema une.

«SleepAngeli tiim töötas eraldi iga Movistar Teami sõitjaga ja valmistas individuaalsed padjad, mis oleks sõitjatele kõige sobilikumad,» ütles Valverde.

SleepAngeli tegevjuht Sven Jürisoo lisas, et innovatiivne tehnoloogia ei lase mustusel, niiskusel, tolmulestadel ega haigusi levitavatel bakteritel pehmetesse vooditoodetesse sattuda ja neid saastada. «Meil on ülimalt hea meel aidata kaasa Movistar Teami edule Tour de France 2019 võistlustel,» ütles Jürisoo.

Movistar Team on UCI WorldTouri järgi vanim ja kõige edukam profiratturite meeskond, kuhu tippudest kuuluvad maailmameister Alejandro Valverde, Mavi García, Marc Soler, Eider Merino, Nairo Quintana, Sheyla Gutiérrez, Richard Carapaz, Małgorzata Jasińska, Mikel Landa ning veel paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles