Madis Vihmann: kuulsin sõpradelt Šoti liiga kohta ainult head

Postimees Sport
Copy
Vihmann Põhja-Iirimaa vastu
Vihmann Põhja-Iirimaa vastu Foto: CLODAGH KILCOYNE / REUTERS

Värskelt Šotimaa kõrgeliigasse siirdunud Madis Vihmann teatas St. Johnstone'i veebilehe vahendusel, et on sealse liiga kohta vaid head kuulnud.

Eesti koondise keskkaitsja avaldas, et on heas füüsilises vormis ning ootab põnevusega uusi väljakutseid.

»Olen põnevil ja mul on hea meel siin olla. See on uus riik mu jaoks ja ootan huviga siin mängimist. Olen rääkinud osade sõpradega, kes siin varasemalt mänginud, ja kuulnud ainult positiivseid asju siinse mängu kohta».

Vihammn lisas: «Olen füüsiliselt heas vormis ja indu täis. Ma ei suuda ära oodata, millal saan alustada treeningute ja mängimisega. Ootan huviga kohtumist fännidega ja loodan neile pakkuda häid esitusi.»

Oma mängustiiliga pidas 23-aastane elvalane Šoti liigat sobivaks.

«Arvan, et mu stiil sobib Šoti jalgpalliga. Koondise mängud on andnud mulle enesekindlust, et suudan mängida sel tasemel«.

Suvel senisest kaitse tugitalast Joe Shaughnessyst ilma jäänud St. Johnstone'i peatreener Tommy Wright arvas samuti, et Vihmann suudab tühjaks jäänud saapad täita.

«Ta on mängija, keda tean pikalt ja olen väga rahul, et ta meiega liitub. Madis on keskkaitsja, kes võib mängida nii vasakul kui paremal pool. Ta on Eesti koondislane ja sai Norras mänguaega, nii et mänguvorm ei ole küsimus. Kui saame pabermajanduse korda, peaks ta juba homme võistkonnas olemas. Ootan huviga tema mänge ja olen kindel, et tal saab olema St. Johnstone's edukas karjäär,» lausus peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles