Karol Mets Besiktase huvist: see tähendab, et midagi teen ma väga hästi

Christopher Krutto
Copy
Karol Mets (vasakul) AIKi särgis.
Karol Mets (vasakul) AIKi särgis. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / imago images / Bildbyran

Eesti jalgpallikoondise kaitsjat Karol Metsa on Türgi meedias viimastel päevadel tihedalt seotud kohaliku tippklubi Istanbuli Besiktasega, kuid ei Mets ise ega ka AIKi jalgpalliklubi spordidirektor Njörn Wesström seda juttu väga tõsiselt ei võta.

«Kui minu vastu on huvi, siis see on hea, sest see tähendab, et ma teen midagi väga hästi,“ ütles Mets ja lisas: „Muidugi on tegu suure klubiga, nii et see on tõestus, et ma mängin hästi. Aga praegu keskendun ma ainult eesootavatele mängudele Siriuse ja Mariboriga. Nii need asjad lihtsalt on,» rääkis Mets Rootsi väljaandele Fotbollskanalen.

26-aastane kaitsja kinnitas, et ei ole ise Besiktasega ühenduses olnud, vaid on sellest kuulnud meedia vahendusel. «Hetkel on tegu lihtsalt kuulujuttudega.»

Mets liitus AIKiga alles kevadel ning kinnitas, et on klubis õnnelik. «Jalgpallis ongi nii, et mängijad tulevad ja lähevad. Aga kui ma peaksingi AIKist lahkuma, siis ainult kuskile väga palju paremasse kohta ja AIKist parem olemine on raske. Ma olen siin õnnelik.

AIKi spordidirektor Björn Wesström ei usu, et eestlane tänavu suvel klubist lahkub. «See peaks olema fantastiline pakkumine, aga ma oleks äärmiselt üllatunud, kui see reaalselt juhtukski.»

Transfermarkt.comi andmetel on Metsa mängijaväärtus hetkel miljon eurot, kuid töenäoliselt küsiks AIK sellest tunduvalt suuremat summat, sest eestlane alles liitus klubiga ning tal on veel peaaegu kaks ja pool aastat lepingut jäänud.

AIK eest on Mets väljakul käinud 18 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles