Sekeldustesse sattunud Bendtner: olen paljusid alt vedanud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicklas Bendtner
Nicklas Bendtner Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubis Sunderland laenul olev Taani koondislane Nicklas Bendtner esitas avaliku vabanduse oma viimase kuu sekelduste eest.

Esmalt tekkis Bendtneril ja tema koondisekaaslasel Daniel Aggeril novembri keskel pärast Rootsi alistamist hotellis tüli teiste külastajatega, eelmisel nädalal tuli avalikuks, et ta tekitas stseeni ühes Kopenhaageni pitsarestoranis, kui tema krediitkaart läbi ei läinud ning viimati sattus ta politseiga pahuksisse, kuna teda ja tema klubikaaslast kahtlustatakse võõraste autode lõhkumises.

Seetõttu otsustas 23-aastane Bendtner avalikult oma tegude eest vabandust paluda.

«Kallid sõbrad, fännid, Sunderland ja perekond. Viimastel nädalatel olen sattunud mitmetesse sekeldustesse, mistõttu on mulle osaks saanud palju negatiivset meediatähelepanu,» kirjutas Bendtner. «Seoses kõige sellega tahan ühe asja selgeks teha – mul on selle kõige pärast äärmiselt kahju. Palun siiralt vabandust, et olen sattunud sekeldustesse, mida on nii dramaatilisel viisil tõlgendatud. Võtan vastutuse enda peale, kuna ma ei suutnud õigel ajal neist jamadest eemalduda. Kõik on puhtalt minu viga ja ma palun vabandust, et olen nii paljusid inimesi alt vedanud. Põhimõtteliselt olen lihtsalt normaalne kutt ebatavalise tööga.»

Tervet Bendtneri vabanduskirja saab lugeda siit (inglise keeles).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles