Video: Soome ralliks rooli pääsenud Paddon keeras testil auto karmilt üle katuse ning ei saa rallil osaleda

Postimees Sport
Copy
Auto pärast avariid.
Auto pärast avariid. Foto: Ylivaa Media

Hetkel Soome ralliks valmistuv Hayden Paddon tegi ralli eelsel testil karmi avarii, lõhkudes kõvasti võistlusautot. Nüüdseks on saanud ametlikuks, et mees ei saa Soome rallil osaleda.

Selleks hooajaks MM-sarjast välja jäänud Uus-Meremaalt pärit Paddon sai ootamatult võimaluse tulla M-Spordi meeskonnas rajale Soome MM-rallil, kus sõitja varasemalt korralikku kiirust näidanud on. 

Paddoni võimalus end taas MM-sarjas tõestada võib olla aga nüüdseks purunuenud, sest tänasel testil keeras rallisõitja masina karmilt üle katuse.

Video Paddoni avariist:

«Kuigi Paddoni ja tema kaardilugeja John Kennardiga on õnneks kõik korras ja see on kõige olulisem, on auto kahjustused liiga suured, et neid parandada ning peame kurbusega tõdema, et nad ei saa nädalavahetusel Soome rallil starti tulla,» seisis M-Spordi avalduses.

M-Spordi tiimijuht Richard Millener rääkis WRC kodulehele, et Paddon oli tabanud tee peale sattunud kivi, mis paiskas masina rajalt välja. «Kivi tõstis auto õhku. Neist mõlemast said lihtsalt reisijad ning nad ei saanud enam midagi teha.»

«Malcolm Wilson tegi kõik, et Paddon saaks siiski Soomes sõita, kuid kahjuks oli auto liiga tugevalt kahjustatud ning uut masinat nii kiirelt pole võimalik kohale tuua,» ütles Millener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles