Marten Männi alustas jetispordi Eesti meistrivõistlusi täiseduga

Postimees Sport
Copy
Marten Männi.
Marten Männi. Foto: Eesti Veemoto Liit

Laupäeval sõideti Kakumäel selle aasta esimene jetispordi Eesti meistrivõistluste etapp Haven Kakumäe Cup. Marten Männi osales Ski GP1 klassis ja startis sellele hooajale valitseva Eesti meistrina. Tingimused võistluspäeval olid väga kuumad ja esmakordselt kasutati stardiks ka maailma tiitlivõistlustelt tuttavat lendstarti. Kokku peeti kaks sõiduvooru.

Martenile oli Eesti hooaja avavõistlus väga edukas. Kommanderi jetiga võitis ta kvalifikatsiooni ja mõlemad võistlussõidud, saades enda nimele ka stardivõidud ehk hole shot’id. Lisaks jäi Marteni nimele ka päeva kiireim ringiaeg. 

«Tulemus oli nädalavahetusest hea. Tegime asja endale natuke raskemaks, kuna ei saanud päris õiget seadistust ja pidin sõitudes palju tööd tegema, et need tulemused kätte saada. Kõike arvesse võttes kindlasti väga positiivne päev,» võttis Marten Männi võistluse kokku.

Teise koha sai Markus Lutsokert ja kolmas oli Mattias Reinaas. 

Eesti meistrivõistlused koosnevad kolmest etapist, teine etapp sõidetakse 17. augustil Harku järvel ja kolmas 31. augustil Purtse sadamas. Vahepeale jääb tänavune Nordic Championship, mis toimub 9.-11. august Taanis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles