Sander Puri: hoolimata kaotusest on siit hea edasi minna

Postimees Sport
Copy
Nõmme Kalju - Glasgow Celtic.
Nõmme Kalju - Glasgow Celtic. Foto: Tairo Lutter

Nõmme Kalju raudvara Sander Puri jäi Glasgow Celticult saadud 0:2 kaotuse järel siiski positiivseks. Mängijad said vajalikku praktikat ning hea esitus andis lootust uueks euromänguks Luksemburgi meistri Dundelange vastu.

«Mängupilt oli oluliselt parem, kui esimeses kohtumises. Täna suutsime ka ise mitmeid ohtlikke olukordi luua. Teise poolaja esimesed 10 minutit olid eriti head, tundus, et ka vastased olid kerges paanikas. Sealt oleks võinud viigiväravaga nõelata,» sõnas Kalju üks liidermängijatest.

«Esimesest mängust saadud 0:5 kaotuse järel teadsime, et edasipääsu võimalused on lootusetud. Võtsime tänast mängu eraldiseisvana ning sellise tubli esituse pealt on hea minna vastu uuele euromängule.»

Euroopa liiga kolmanda eelringi vastase Dudelange'i kohta Eesti koondislane suurt öelda ei oska. «Mänguliselt me nende kohta palju ei tea. Eelmisel hooajal mängisid nad Euroopas päris hästi. Väike klubi, mis on leegionäre täis. Kindlasti tugev vastane.»

«Praegu taastume viimasest mängust ja siis hakkame valmistuma uueks. Võibolla on hea, et saame esimese kohtumise võõrsil mängida, sest siis saame uuesti koju tulla. Loodetavasti on rohkem rahvast ka toetamas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles