«Powerstage»: kas keegi suudab Soomes Tänakule ja Järveojale konkurentsi pakkuda?

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak (paremal) ja Martin Järveoja, Soome ralli 2018 võitjad.
Ott Tänak (paremal) ja Martin Järveoja, Soome ralli 2018 võitjad. Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Kuku raadio rallisaade «Powerstage» tuleb juttu juuli keskel toimunud Rally Estoniast ja eeloleval nädalalõpul peetavast Soome MM-rallist. Saadet juhib Rauno Paltser, kellel on külas Rally Estonia korraldustiimi juht ja kaheksakordne Soome MM-ralli osaleja Urmo Aava. 

Aava räägib saate alguses, kas tiimid jäid Rally Estoniaga rahule ja kui palju oli suurel spordipeol publikut. «Kui eelmisel aastal oli uuringute järgi 36 100 unikaalset pealtvaatajat, siis seekord tuli tunnetuslikult 40 000 täis,» kommenteeris Aava. «Tarmo Hõbe usub, et tuli isegi 50 000, aga see uskumine ei maksa midagi. Ma loodan väga, et see 50 000 tuli täis, aga täna ma jääksin selle 40 000 juurde. Ootame uuringu tulemused ära, aga usun, et eesmärk sai täidetud,» lisas Aava.

Lisaks arutavad Paltser ja Aava, milliseks kujuneb eelseisev Soome MM-ralli. Küsimusi on palju. Kas Sebastien Ogier on uue vedrustuse lahendusega rahul ja on võimeline Ott Tänakuga võidu nimel kihutama? Kas keegi üldse suudab Tänakule ja Martin Järveojale konkurentsi pakkuda? Kas Kris Meeke võib poodiumile jõuda? Mida suudab Hyundai meeskond, kes pole seni Soomes hästi esinenud? Kas M-Spordi esinumbriks kerkinud Teemu Suninen suudab koduteedel pea külmana hoida? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles