Eesti koondise poolkaitsja siirdub Soome kõrgliigasse

Christopher Krutto
Copy
Brent Lepistu.
Brent Lepistu. Foto: Veikkausliiga.fi

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Brent Lepistu siirdus mängima Soome kõrgliigasse FC Lahti meeskonda.

Eelmisel nädalal lõpetas Lepistu poolte kokkuleppel lepingu Norra kõrgliigaklubi Kristiansundiga ning sõlmis nüüd tänavuse hooaja lõpuni kestva lepingu Soome klubi FC Lahtiga, mida on võimalik pikendada ka järgmise hooaja lõpuni.

Lepistu siirdus Norrasse 2018. aastal ning esindas enne seda Tallinna FC Florat. Norra kõrgliigas jäi tema arvele 19 kohtumist, kuid väravaid poolkaitsja lüüa seal ei suutnud.

«Ma olen FC Floras pikalt mänginud ning seal ka kapten olnud. Samuti olen ma mänginud Norras. Väljakul on minu tugevusteks töökus ning head liidriomadused. Ma olen loov mängija, kellele meeldib palli kontrollida. Mind on meeskonda soojalt vastu võetud. Ma loodan, et klubi toetajad jäävad minuga rahule ning kavatsen alati anda endast 100%. Ma tahan, et me oleks kõik koos edukad,» sõnas Lepistu FC Lahti pressiteenistusele.

FC Lahti peatreener Sami Ristilä avaldas Lepistu liitumise üle rahulolu ning loodab, et eestlane elab kiirelt tiimi sisse. «Me saime kogenud mängija, kes on mänginud rahvusvahelisel tasemel mänge. Meie poolkaitse oli natuke liiga õhuke ning ta aitab seda täiendada. Lepistu puhul on tegu kaitsva poolkaitsjaga, kes sobib meeskonnakaaslastega hästi kokku. Me oleme teda pikka aega soovinud enda ridadesse. Samuti on ta kursis Põhjamaade kliimaga, nii et oktoobrikülm ei tule talle üllatusena.»

Lepistu võib Lahti eest teha debüüdi pühapäeval KPV vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles