Venus Williams pidi tunnistama põlveoperatsioonilt võistlustulle naasnud Mattek-Sands’i paremust

Postimees Sport
Copy
Bethanie Mattek-Sands tähistab võitu Williamsi üle.
Bethanie Mattek-Sands tähistab võitu Williamsi üle. Foto: Tony Avelar / AP

San Jose’s toimuval Silicon Valley classic tenniseturniiril kohtusid esimeses ringis kaks wild card’i – Venus Williams ja Bethanie Mattek-Sands. Mattek-Sands’il on viimase kolme aasta jooksul olnud kaks põlveoperatsiooni, viimane neist veebruaris.

Williams pidi tunnistama Mattek-Sands’i paremust (6-7(4), 6-3, 6-1) ning 34-aastane Mattek-Sands rääkis võistluste järgselt oma põlveoperatsioonidest taastumistest ning võistlustulle naasmisest, vahendab WTA tennis. 

«Ausaltöelda tundsin ennast hästi juba pärast esimest setti, kuid ma ei tundnud, et ta on mul peos enne, kui tema kätt surusin,» kommenteeris tennisist magusat võitu.

Põlveoperatsioone ning taastumisprotsessi kommenteeris Mattek-Sands järgmiselt: «Osake minust oli löödud, et ma uuesti mängimise lõpetama pean ning taastumist pean alustama. Samas on mul hea meel, et ma oma põlvevalust lahti sain. Olen palju läbi valu mänginud, kuid mingi hetk pead lihtsalt oma keha kuulama. Muud lahendust, kui operatsioon ma ei leidunud ning pärast seda operatsiooni sain tennise mängimiseks nö teise elu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles