Vips järgmisest etapist: see on väljakutse, mida naudin ja ootan väga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Sebastiaan Rozendaal

Eeloleval nädalalõpul toimub Ungaris Hungaroringil vormel 3 sarja hooaja viies etapp. MM-sarja üldarvestuses kolmandal kohal asuv Jüri Vips (Hitech GP) loodab taas kõrgesse mängu sekkuda.

Eelmisel etapil Suurbritannias Silverstone’i ringrajal saavutas 18-aastane Vips esimeses sõidus esikoha, kuid teine sõit ebaõnnestus ja eestlane ületas finišijoone 15. kohal. Hitech võitis aga mõlemad sõidud, sest teises sõidus tuli esimeseks Vipsi itaallasest meeskonnakaaslane Leonardo Pulcini.

«Silverstone’is oli meil hea nädalavahetus, mina võitsin esimese sõidu ja meeskond sai kodurajal kaks võitu,» sõnas Vips tiimi pressiteate vahendusel. «Ungaris võib kõrge temperatuur rehvidele keeruliseks osutuda. See on ka sõitjatele keeruline, aga see on kindlasti väljakutse, mida naudin ja ootan väga. Rada on samuti väga keeruline, mis tähendab, et palju sõltub sõitjast.»

Käimasoleval hooajal on peetud neli etappi ehk kaheksa võidusõitu, Vips on triumfeerinud kaks korda ja korra lõpetanud teisena. MM-sarjas on eestlane kogunud 92 punkti ning asub venelase Robert Shwartzmani (Prema Racing, 114 punkti) ja hindu Jehan Daruvala (Prema, 102) järel kolmandal kohal. Tiimide arvestuses hoiab Hitech teist kohta, kaotades Premale 166 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles