Kaspar Sula noppis aerutamise meistrivõistlustel seitse kuldmedalit

Postimees Sport
Copy
Foto: Kristo Sepp

Nädalavahetusel peeti järgmisel aastal avatavas Aidu aerutamis- ja sõudekanalil Eesti Meistrivõistlusi rajaaerutamises. Kokku osales peaaegu 100 aerutamissportlast, kuuest aerutamisklubist.

Täiskasvanute arvestuses kanuuklassis, kõigil kolmel distantsil ühe- ja kahekanuul noppis 6 kuldmedalit meie esikanuutaja Joosep Karlson. Kaspar Sula oli samuti võidukas kõikidel distantsidel ning kõigis paadiklassides süstaarvestuses, seega Sulale 7 kuldmedalit. 

Karlson, Sula ja U23 sportlane Deniss Tihhomirov võtavad maailma paremikuga mõõtu augusti lõpus Ungaris, kus toimuvad maailmameistri võistlused ning jagatakse kätte ka esimesed pääsmed Tokyo 2020 Olümpiamängudele.

Noortest võidutsesid ühesüstal, nii 500m kui ka 1000m distantsil, tütarlaste arvestuses Narva sportlane Jelizaveta Fjodorova ning poistest Albert Orlov Pirita Aerutamisklubist.

Klubidest olid parimad täiskasvanute arvestuses Joosep Karlsoni koduklubi Tartu Ülikooli akadeemiline spordiklubi ning noortest, suurima sportlaste arvuga Põhjakotka spordiklubi Tallinnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles