Vaata: kuidas on Soome ralli seni möödunud

Postimees Sport
Copy

Soome rallil on möödas kuus kiiruskatset ning üldarvestuses hoiab esimest kohta Ott Tänak. Talle järgnevad meeskonnakaaslased Jari-Matti Latvala (+5,4) ja Kris Meeke (+5,8). Vaata videokokkuvõttest, kuidas ralli seni möödunud on.

Thierry Neuville: «Aega kaotada on frustreeriv, aga kui aus olla, siis ma üritan. Ma üritan väga kõvasti, aga kui ma rohkem pingutan, siis ma lähen rajalt välja. Pean tark olema. Nüüd ma lõikan kurvides. Pean tegema samamoodi nagu teised, aga ma ei tea, mis mind nendes kohtades ootab ja see on riskantne.»

Ott Tänak: «Teed on kõik väga libedad ja me ei saa midagi selle vastu teha. Mul on seni hästi läinud, nii et eks ole näha. See pole kerge ja me sõidame piiri peal.»

Jari-Matti Latvala: «Meil purunes tagumine vasak rehv. See juhtus pikas vasakkurvis, millel on kitsad ääred. Kivid on tee peale tõmmatud ja ma läksin natuke külg ees üle kivi, mis koheselt rehvi vigastas. Midagi liiga hullu ei ole ja ma proovisin suruda nii palju, kui võimalik. Ajakaotus ei olnud hull.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles