Ian Thorpe sai Itaalia meistrivõistlustel 16. koha

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ian Thorpe
Ian Thorpe Foto: SCANPIX

Pärast viie aasta pikkust eemalolekut taas tippsporti naasev ujuja Ian Thorpe kohaneb raskete treeningutega ja ei oska veel isegi öelda, kas need ka edu toovad.

Viiekordne olümpiavõitja tegi üle pika aja oma esimese stardi pikal rajal möödunud nädalavahetusel Itaalia meistrivõistlustel, kus ta sai 100 meetri vabaltujumises 16. koha ja 200 meetri vabaltujumises 10. koha.

Thorpe´i eesmärk on võistelda Londoni olümpial, ent selleks tuleb tal märtsis toimuvatel Austraalia katsevõistlustel edukalt esineda, kirjutab Skysports.«Treenin taas ja tahtsin end ka võistlustel proovile panna. Oma kohale ma tähelepanu ei pööra, mind huvitab aeg,» rääkis austraallane. «Võistlemine on oluline, tulemusest olenemata pean tihemini võistlema, et vormi jõuda.»

«Kõigepealt on tal vaja koondisesse pääseda ja alles seejärel saab mõelda Londoni olümpiale,» lisas treener Leigh Nugent.

29-aastane austraallane on võitnud viis olümpiakulda, 11 MM-tiitlit ja püstitanud 13 maailmarekordit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles