Ilja Antonovi koduklubi pidi Euroopa liigas vastaste paremust tunnistama

Postimees Sport
Copy
Ilja Antonov (vasakul) Eesti koondise särgis.
Ilja Antonov (vasakul) Eesti koondise särgis. Foto: Liis Treimann / AP

Ilja Antonov ning tema koduklubi FC Ararat-Armenia pidid jalgpalli Euroopa liigas  Gruusia meeskonnalt Tbilisi Saburtalo 1:2 kaotuse vastu võtma. Eestlane teenis kohtumise lisaminutitel kollase kaardi.

Euroopa liiga kolmanda eelringi esimeses kohtumises pidi Ararat-Armenia koduväljakul Gruusia meeskonna 1:2 paremust tunnistama. Sellega pandi end korduskohtumiseks väga raskesse seisu jõudmaks Euroopa liiga play-off kohtumistele.

Tänase vastasseisu avavärav sündis 31. minutil, kui venelasest ründaja Anton Kobyalko viis kodumeeskonna juhtima ning rohkem avapoolajal väravani kumbki meeskond ei jõudnud.

Teisel poolajal sekkus mängu ka Ilja Antonov, kes 57. minutil vahetusest väljakule toodi. Kahjuks ei suutnud eestlase abiga Ararat-Armenia eduseisu säilitada, sest 72. ja 76. minutil suutsid Tbilisi mängijad Sandro Altunashvili ja Levan Kenia palli Ararati väravavaht Stefan Cupic seljataha toimetada. Rohkem väravaid tänases kohtumise ei löödudki ning nädala pärast peab Antonovi koduklubi Gruusias lööma vähemalt kaks väravat, et edasipääseda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles