Kontaveit: kunagi ei taha võita nii, et vastane annab loobumisvõidu, aga tore on olla kolmandas ringis

Christopher Krutto
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Mark Blinch / AP

Eesti esireket Anett Kontaveit kohtus täna kõrgetasemelisel WTA tenniseturniiril Torontos teises ringis Hispaania esinumbri Carla Suarez Navarroga. Kontaveit juhtis mängu seisuga 7:5, 3:1, kui hispaanlanna pidi vigastuse tõttu mängu pooleli jätma. Kolmandas ringis tuleb tema vastaseks maailma kolmas number Karolina Pliskova

Kontaveit rääkis, et on pärast mängu heas tujus, kuid möönis, et esimene serv vajaks veel tööd. «Emotsioonid on head. Võit on võit, Muidugi kunagi ei taha võita nii, et vastane annab loobumisvõidu, aga tore on olla kolmandas ringis. Esimest servi oleks kindlasti saanud paremini sisse lüüa ja alguses oli raske harjuda, sest tempo oli eelmisest mängust nii erinev. Oli raske ajastust paika saada, aga mängu jooksul see läks paremaks.»

Teisest servist võidetud punktide madala protsendi kohta sõnas Eesti esireket, et Navarro ründas agressiivselt tema teist servi ja see pani ta kerge pinge alla. «Ta ründas esimeses geimis kohe minu teist servi ja see pani pinge peale. Kui ma teist servi väga tugevalt ja pikalt ei löönud, siis Navarro tuli ilusti vastu ja lõi need ära. Esimeses geimis tegin juba kolm topeltviga ja see ongi nende koguarvust pool. Alguses tundsin, et servimine oli natuke rabe, aga mängu jooksul läks see mul paremaks.»

Järgmiseks vastaseks tuleb Kontaveidil maailma kolmas Pliskova ning eestlanna tunnistas, et läheb endast parimat andma. «Ma ei lähe väljaku peale kaotama ja eks ma ikka loodan. Ma tunnen ennast hästi ja paar mängu on selja taga ning enesekindlust rohkem. Mul ei ole midagi kaotada, lähen endast parimat andma ja loodetavasti suudan võita. Kui ei suuda, siis pole ka midagi hullu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles