«PowerStage». Julian Porter: Tänak on selgelt favoriit maailmameistritiitlile

Postimees Sport
Copy
Julian Porter
Julian Porter Foto: WRC

Kukuraadio selle nädalases rallisaates Powerstage oli külas WRC-sarja kommentaator Julian Porter, kes käis Eestis WRC promotsioonirallil Rally Estonia, kus ta sarnaselt MM-etappidele küsitles sõitjaid peale kiiruskatseid. Porter selgitas, miks on hetkel Tänak MM-sarja kiireim mees ning kus tema arust võiks eestlane jätkata. Lisaks arutatakse Ott Tänaku ja Martin Järveoja triumfi kokkuvõttele ralli TOP10 analüüs ning palju teisi Soome rallil huvipakkunud teemasid. 

Porter tõi välja, et Tänakul peaks enne Soome rallit kaheksast võimalikust võidust kirjas olema juba 7, kuid erinevate tehniliste viperuste tõttu on ta neist ilma jäänud ning leppinud 3 triumfiga. 

Samuti kinnitas ta, et Tänak on selgelt suurim favoriit tänavuse hooaja tiitlile, kuna ta on leidnud üles suurepärase kiiruse, millele hetkel rallimaailmas kellelgi midagi vastu panna ei ole. «Rallispordile ei ole see hea, et üks mees võidutseb nii palju nagu oli Sebastian Loebi hiilge aegadel, kuid Tänak on selle kõik auga välja teeninud,» selgitas Porter. 

Ta tõstis esile rallisõitja, kes on Tänaku suurim konkurent, kellega tuleb suur vastasseis aasta lõpuni maha pidada. 

Vaata täpsemalt Kuku raadiosaatest «Powerstage»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles