Juunioride MMile tuleb kahekordne maailmameister

Postimees Sport
Copy
Maadlus (pilt on illustratiivne)
Maadlus (pilt on illustratiivne) Foto: Bernadett Szabo / Reuters

12.-18. augustini Tallinnas Tondiraba Jäähallis toimuva juunioride MMi tituleerituim maadleja on jaapanlanna Yui Susaki, kes on kahekordne täiskasvanute maailmameister.

50 kg kaaluklassis maadlev jaapanlane on lisaks valitsev juunioride ning kolmekordne kadettide maailmameister. Kokku on Tallinnasse tulemas kaheksa juunioride MMi tiitlikaitsjat.

Naistemaadluses on valitsevatest maailmameistritest MMile kirja pannud veel Susaki rahvuskaaslane Saki Igarashi (55 kg), Anastasia Nichita (59 kg) Moldovast ja Khanum Velieva (68 kg) Venemaalt. Kindlasti tasub esile tõsta ka kuubalannat Milaimys de la Caridad Marin Potrille’d (76 kg), kes võitis eelmisel aastal Noorte Olümpia.

Vabamaadluses on varasematest maailmameistritest matile tulemas Akhmed Idrisov (57 kg) Venemaalt, Khadzhimurad Gadzhiyev (74 kg) Aserbaidžaanist ning Abbas Ali Foroutanrami (97 kg) Iraanist.

Kreeka-Rooma maadlejatest on tituleerituim türklane Kerem Kamal (60 kg). Tegemist on kahekordse U23 Euroopa meistri ja kahekordse juunioride maailmameistriga.

Võistlused algavad iga päev kell 10.30 ja lõppevad kell 20.30 (va pühapäeval, kui võistlused algavad kell 16.00). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles