Kontaveit, Kanepi ja Zopp langesid edetabelis, naistel uus maailma esinumber

Christopher Krutto
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: WARREN TODA / EPA

Täna avalikustati värsked naiste ja meeste tennise edetabelid, kus nii Anett Kontaveit, Kaia Kanepi kui ka Jürgen Zopp langesid.

Eesti naiste esireket Kontaveit langes ühe koha võrra ning on nüüd edetabelis 20. real. Temast möödus 19-aastane tõusev Kanada täht Bianca Andreescu, kes kerkis tänu Toronto turniiri võidule 27. positsioonilt karjääri kõrgeimale, 14. kohale.

Kanepi langes viis kohta ja paikneb nüüd 77. positsioonil. 19. aastane Eesti tennisist Jelena Malõgina kerkis 30 kohta ja asub nüüd 715. tabelireal, mis on tema karjääri kõrgeim koht.

Naiste tennise esireketikes tõusis taas jaapanlanna Naomi Osaka, kes möödus Ashleigh Bartyst. Kolmandal kohal jätkab tšehhitar Karolina Pliškova, neljas on rumeenlanna Simona Halep ja viiendat kohta hoiab hollandlanna Kiki Bertens. Ameeriklanna Serena Williams tõusis 10. kohalt kaheksandaks.

Jürgen Zopp langes meeste edetabelis 23 kohta ja on nüüd maailma 447. reket. Vladimir Ivanov kukkus 790. kohale, aga Kristjan Tamm tegi võimsa 94. kohalise tõusu ja asetseb nüüd 868. tabelireal.

Esikoht kuulub endiselt serblasele Novak Djokovicile, kellele järgnevad teisel kohal hispaanlane Rafael Nadal ja kolmandal šveitslane Roger Federer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles