Endine poksi maailmameister: olin pärast kaotust Mayweatherile oma elu võtmisele väga lähedal

Postimees Sport
Copy
Ricky Hatton
Ricky Hatton Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Kunagi maailmameistri tiitlit kandnud profipoksija Ricky Hatton avas oma mineviku telgitagused ning räägib raskest matšikaotusest Floyd Mayweatheri vastu, mis ta tõelisse madalseisu viis.

40-aastane Hatton olevat oma vaimse tervisega ning depressiooniga kimpus olnud juba üsna noorest peale, kuid üheksa aastat tagasi läks ta oma vanematega raha pärast nii tülli, et lõpetas nendega suhtlemise. The Sun vahendab, et siis algas Hattoni sõnul tema allakäik.

Hatton ütles uudisteportaalile Manchester Evening News: «Kui ma oma vanematega suhtlemise lõpetasin, langesin ma täiesti põhja. Mind ei huvitanud, kas ma olen elus või surnud, kui päris aus olla.»

Nüüd on Hatton õnneks vanematega ära leppinud ning tema sõnul tuli mõte leppimiseks sellest, et paljud tema sõprade vanemad olid kas haiged või surnud. Ta leidis The Sun’i sõnul, et tahab tülid minevikku jätta ja edasi liikuda.

Kõige valusam hetk tema karjääris oli 2007. aastal, kui ta kaotas Floyd Mayweatherile. Vaatamata sellele, et tal oli pangas ligi 25 miljonit naela, oli see tema jaoks laastav. Ta langes veelgi sügavamasse depressiooni ning oli enda sõnul üsna lähedal oma elu võtmisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles