Itaalia profirattur jäi treeningul auto alla

Postimees Sport
Copy
Domenico Pozzovivo pärast kukkumist Tour of Italy'l 2015. aastal.
Domenico Pozzovivo pärast kukkumist Tour of Italy'l 2015. aastal. Foto: Riccardo Scanferla / AP

Bahrain-Merida profimeeskonnas sõitev Domenico Pozzovivo oli parajasti Lõuna-Itaalias Cosenza lähedal treenimas, kui ta üsna tõsisesse liiklusõnnetusse sattus ning viibib nüüd intensiivravil.

36-aastane rattur oli Cycling News andmetel parajasti läbi Laurignano aleviku sõitmas, kui talle ristteel auto otsa sõitis. Pozzovivole sõitis otsa Fiat Grande Punto, millega kokkupõrke tagajärjel vajas Pozzovivo meedikute abi.

Tema seisund stabiliseeriti õnnetuspaigal ning ta toimetati lähimasse haiglasse. Kuigi rattur oli õnnetuse vältel teadvusel, on tema vigastused siiski piisavalt tõsised, et ta ootab praegu intensiivravi osakonnas operatsioonile minekut. Pozzovivo murdis jala- ja käeluu.

Bahrain-Merida tiimi sõnul ootab Pozzovivot ees mitu operatsiooni, et tema murtud luud kokku lappida.

Pozzovivo valmistus õnnetusega lõppenud treeningul Hispaania velotuuri Vuelta a España jaoks, mis nüüd tema jaoks kahjuks ära jääb. Itaallane pidi sama tuuri vahele jätma ka 2014. aastal, kuna tookord kukkus ta treeningul õnnetult ning murdis jalaluu. Samuti kukkus rattur suurel kiirusel 2015. aasta Tour of Italy'l, kus ta vajas meedikute abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles