David Moyes: ma oleks võinud Maguire'i Unitedisse tuua, kuid ta tundus liiga suur

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
David Moyes.
David Moyes. Foto: TONY O'BRIEN / Action Images via Reuters

Manchester Unitedi endine peatreener David Moyes tunnistas, et skautis Harry Maguire'it, kui mees oli Sheffield Unitedis, kuid vaatas temast mööda, kuna Maguire tundus liiga suur.

Moyes sai Unitedi peatreeneriks 2013. aastal, kuid vaid pärast 51 mängu Unitedi eesotsas, lasti mees halbade tulemuste tõttu lahti, vahendab Dailymail.

Toona mängis praegune Unitedi selle suve rekordost ning maailma kalleim kaitsja Harry Maguire Sheffield Unitedis.

«Ma olin vägagi teadlik mängijatest madalamates liigades ning olin Evertoni peatreenerina mitu sellist käiku teinud, kus ma sõlmisin lepingu madalama liiga mängijaga, näiteks nagu Tim Cahilliga,» sõnas Moyes.

Sheffield United mängis too hetk Inglismaa tugevuselt kolmandas liigas.

«Maguire oli jällegi üks mängijatest, kes mulle silma jäi. Ta mängis kodumängu Preston North Endi vastu ning ma arvasin, et ta oli väga hea, kuid ta oli äärmiselt suurt kasvu sel ajal. Ma ei kujutanud ette, kui suureks ta võib kasvada, sest ta oli tol ajal võrdlemisi noor poiss.»

Aastal 2013 oli Maguire 20-aastane mängumees.

Moyesi sõnul aga ei kahetse ta Maguire'i mitte klubisse toomist.

«Kui aus olla, siis näeb ta praegu väga heas vormis välja ning ta pole kuigi palju muutunud.»

«Kui ma tulin Unitedisse, olid meil Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Jonny Evans, Michael Keane, Phil Jones ning Chris Smalling, seega too hetk ei mõelnud me noore lisakeskkaitsja ostmisele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles