Klopp jagas Meistrite liiga finaali eel korraldusi Ronaldo aluspükstes

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo esitleb oma aluspükste brändi.
Cristiano Ronaldo esitleb oma aluspükste brändi. Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS

Lisaks väga heale jalgpallitreenerile on Liverpooli loots Jürgen Klopp tuntud ka naljamehena. 2018. aasta Meistrite liiga finaali eel maandas ta oma hoolealuste pingeid, kandes meeskonna koosolekul Cristiano Ronaldo brändi aluspesu.

2018. aasta Meisteite liiga võitja selgitasid Kiievis peetud finaalis Liverpool ja Madridi Real. Liverpooli poolkaitsja Georginio Wijnaldumi sõnul oli suure finaali eelsel koosolekul tunda pinget, kuid Klopp suutis lihtsa, ent lõbusa naljaga mehed naerma panna.

Nimelt oli sakslane endale jalga tõmmanud vastasmeeskonna suurima tähe Cristiano Ronaldo brändi aluspesu.

«Nägime, et ta kandis Cristiano Ronaldo boksereid. Ta juhtis koosolekut nii, et särk oli bokserite vahele pandud ning kõik nägid «CR7» logot. Kogu riietusruum puhkes naerma. See nali oli tõeline jäämurdja. Tavaliselt on kõik sellistel hetkedel surmtõsised ja keskendunud, kuid tema oli vana rahu ise ja viskas veel nalja,» ütles Wijnaldum.

«Ta on sarnaseid nalju teinud sadu kordi. Kui näed, et sinu treener on enesekindel ja rahulik, siis see kandub edasi ka mängijatele. Ta on isalik eeskuju. Tema naljad ja kehakeel aitavad pingeid maandada,» jätkas Hollandi koondise poolkaitsja.

Kui enne matši tehti Liverpooli riietusruumis nalja, siis pärast mängu oli meeleolu teinud 180-kraadise kannapöörde. Samal ajal, kui Liverpooli mängijad 1:3 kaotatud finaali riietusruumis peas läbi ketrasid, tähistas Ronaldo karjääri viiendat Meistrite liiga võitu.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Jane Barlow / PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles