FC Flora sai Saksamaal kaks kaotust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli
Tarmo Rüütli Foto: Toomas Huik
FC Flora on Saksamaal peetavat saalijalgpalliturniiri Schweinske Cup alustanud kahe kaotusega.

Esimeses kohtumises tuli vastu võtta 0:4 kaotus Saksamaa 3. liigas mängivalt Fortuna Düsseldorfilt, teatab FC Flora kodulehekülg.

«Düsseldorf oli meist taktikaliselt üle ning mängis kavalalt. Esimene mäng tuli meie jaoks kiiresti, reeglid ning väljakukate nõudsid harjumist. Saalijalgpall pole siiski päris meie ala,» rääkis poolkaitsja Martin Vunk.

Turniiri teises mängus jäädi 3:6 alla Saksamaa 2. Bundesliga klubile Greuter Fürth. «Teine mäng istus meil juba paremini ning alustasime igati hästi. Paraku tegid vastased kiirelt skoori ning asusime juba esimesel poolajal tagaajaja rolli. Teisel poolajal ei õnnestunud mängu uut energiat lisada ning sinna see tulemus ka jäi. Andsime siiski kokkuvõttes kõva võitluse ning saime saali kogunenud pealtvaatajate poolehoiu osaliseks,» sõnas meeskonna peatreener Tarmo Rüütli

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles