Nädalavahetusel hakkavad veelaudurid trikitama Eesti meistrivõistlustel

Postimees Sport
Copy
Veelaud.
Veelaud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

16. ja 17. augustil toimuvad Estrella Wakeparkis Eesti avatud meistrivõistlusted veelauas.

Eesti avatud Meistrivõistlutel Veelauas panevad ennast proovile Eesti parimad veelaudurid seal hulgas ka Mari-Liis Siimon, kes võistles maailma tippudega Leedus toimunud Redbull Wake duelli võistlusel ja saavutas kolmanda. Samuti saavutas ta maailma mainekamal veelauavõistlusel naistes viienda koha. Võistlus leidis aset Jordaanias ning võistlejaid oli kohale tulnud 30-st riigist.

Meie võistlus jaguneb üheksasse erinevasse klassi ja auhinna saavad iga klassi kolm parimat. Lisaks antakse ka välja eriauhind. Kokku on 28 auhinnalist kohta.

Tegu on kogupereüritusega, kus ilmtingimata ei pea astuma võistlustulle. Sõidurajad on küll võistluste pärast suletud, kuid Funpark on avatud ja ootab kõiki väikseid ja suuri lõbutsema.

Võimalik on sõita ka SUP-lauaga, maha pidada üks või paar võrkpalli või lauatennise mägu või trikitada batuudil. Samuti on võimalus enda tasakaal proovile panna slackline'l või balance boardil. Avatud on ka discgolfi rada, mis asub kohe wakepargi kõrval. Kohale tuleb ka toitlustaja, kes pakub head ja paremat.

Männiku karjääris on wakepark tegutsenud aastast 2014.

Eelmise aasta after-movie't on võimalik vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles