Skandaalne mängumees liitus Levadia treeningutega

Postimees Sport
Copy
Bogdan Vaštšuk Eesti U21 koondise treeningul.
Bogdan Vaštšuk Eesti U21 koondise treeningul. Foto: Tairo Lutter

Endine Eesti noortekoondislane ja viimati Bulgaaria tippklubis Sofia Levskis mänginud Bogdan Vaštšuk (23) treenib hetkel Tallinna FCI Levadiaga.

Nooruses ründaja ja viimasel ajal pigem ründava poolkaitsjana tegutsev Vaštšuk on hetkel vabaagent ja treenib nüüd Levadiaga. "Midagi ametlikku ei ole, aga eile tegi esimese treeningu meie juures," ütles Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson Soccernet.ee-le.

«Ta teeb veel täna õhtul meeskonnaga trenni ja ilmselt järgmine nädal selgub midagi. Esmaspäeval-teisipäeval võib-olla tulevad mingid uudised, kas saab midagi edasi. See on treenerite otsustada,» lisas tegevjuht.

Bogdan Vaštšuk liitus 17-aastaselt Inglismaa klubi Readingu noorteakadeemiaga. Readingus oodatud läbilööki Vaštšuk ei teinud ning 2016. aastal siirdus noor ründetalent FC Riia jalgpallimeeskonda. Läti liigas jäi Vaštšuki arvele 36 mänguga 11 väravat. Viimati mängis  Vaštšuk Bulgaaria tippklubis Sofia Levskis.

Vaštsuk on lisaks palliplatsil näidatule paistnud silma ka platsiväliste tegevustega. Selle aasta alguses soovitas ründestaar Martin Reimil osta endale uus telefon, kui Reim oli väitnud, et Vaštšuk ei soovi koondist esindada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles