Vinge odakaarega Eesti meistriks tulnud Kirt: kolmandal katsel tekkisid pinged, mida olen tahtnud tunda

Kris Ilves
, reporter
Copy
Magnus Kirt.
Magnus Kirt. Foto: Tairo Lutter

Magnus Kirt võitis Kadrioru staadionil toimuvatel kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel meeste odaviske tulemusega 87.57. Üldplaanis jäi maailma hooaja edetabeli juht võistlusega rahule.

«Täna oli põhieesmärk hea hoojooks kätte saada. Tundus, et sain, aga eks homne näitab, kui hästi see kinnistus. Juba proovikatsetel keskendusin hoojooksule ja läks paremaks. Esimene katse ei olnud kehva, aga ei läinud kogu asi kokku. Teine katse oli lähedal. Kolmandal tundsin, et tekkisid need pinged, mida olen tahtnud tunda,» sõnas Kirt.

29-aastane Kirt osaleb juba homme Birminghamis Teemantliiga etapil. Just homset võistlust silmas pidades piirdus Kirt täna kolme katsega. Tema seeria Kadriorus oli 83.76 – 84.12 – 87.57. 

Käsi liiga suurt koormust Kirdi sõnul ei saanud. «Kui viskan ilusa tehnikaga, siis ei tohiks kuskilt hullult valusaks jääda. Eks see on loogiline, et natuke kuskilt kangeks jääb, aga proovime seda ennetada kerge trenniga kohe pärast võistlust,» kommenteeris Kirt.

Kirdi järel saavutas teise koha ja hõbemedali Tanel Laanmäe tulemusega 75.28. Kolmanda koha ja pronksmedali pälvis 70.93 meetrit visanud Erki Leppik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles