City peatreener Guardiola: äkki VAR käis vahepeal kohvipausil

Christopher Krutto
Copy
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters

Manchester City peatreener Pep Guardiola oli pettunud, et Gabriel Jesusi viimaste minutite värav tühistati VARi poolt, kuid Cityle VARi abiga penaltit ei määratud.

Manchester City mängijad ja treenerid uskusid mängu viimastel minutitel, et on Jesusi väravast kindlustanud võidu, kuid VAR tuvastas sellele eelnenud olukorras käe ja värav tühistati.

Samas ei määratud Cityle penaltit, kui nurgalöögi situatsioonis tegutses Tottenhami mängija Erik Lamela väga jõuliselt vastase Rodri vastu.

Guardiola oli olukorra üle pettunud ja pakkus, et videokohtunikud tegid tol hetkel kohvipausi.

«Esimesel poolajal, penalti? Küsige kahelt kohtunikult, kes praegu nurga taga on. Pärast seda suunduge Londonisse ja küsige VARilt,» sõnas City peatreener.

«See oli penalti. Lamela mängis jõuliselt Rodri vastu ja tegu oli penaltiga. Äkki sellel hetkel oli VAR kohvil,» avaldas Guardiola pettumust.

«See oli valus, kuna juhtus viimastel minutitel. Me elasime eelmise hooaja Meistrite liiga uuesti läbi,» ütles teema lõpetuseks hispaanlane.

Välja vahetatud Sergi Agüero näitas enda pahameelt ja vaidles mängu ajal peatreeneriga, kuid Guardiola kinnitas, et mingit konflikti kahe mehe vahel ei ole.

«Ta arvas, et ma olin tema peale pahane meile löödud värava pärast,» ütles peatreener ja lisas: «Aga tegelikult ma tahtsin lihtsalt rohkem liikumist platsile ja sellel hetkel Agüero ei olnud selleks võimeline. Emotsioonid on lihstalt osa mängust ja me rääkisime asjad selgeks. Ma armastan teda väga palju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles