Galerii: Selgusid Eesti esimese St Hockey Tour tänavahoki võistluse võitjad

Postimees Sport
Copy

16.-17. augustil Tallinna Vabaduse väljakul toimunud St Hockey Tour Tallinn tänavahoki turniiril võidutsesid soomlased. Meeste arvestuses läks võit meeskonnale HC Väsyneet Jalat ja naiste seas tiimile HC 3 Ketju. Kokku osales Eesti esimesel St Hockey Tour tänavahoki turniiril ligi 20 võistkonda Eestist ja Soomest.

Tänavahoki võistlus St Hockey Tour Tallinn toimus 16.-17. augustil. Meeskondadest võtsid Vabaduse väljakul mõõtu HC Tallinn, HC Väsyneet Jalat, Hot in The City, Kalevipojad, Musta Kobra, Ogelin Mirrit, Saku HK, SSS, Tallinna Oilers ja Tuuttipojat. Naiskondadest osalesid St Hockey Tour Tallinn võistlustel HC Grizzlyz, HK Roosa Panter, HK Säde ja HC 3 Ketju.

Meeste arvestuses saavutas esikoha võistkond nimega HC Väsyneet Jalat ning naiste arvestuses HC 3 Ketju. Turniiri tulemused leiab siit.

«Tallinna südames toimunud tänavahoki turniiril käis tõeliselt tuline võistlus kõigi osalenud võistkondade vahel. Mul on äärmiselt hea meel, et paljud möödakäijad jäid võistlusi ja siinset melu nautima, ning said nii tänavahokiga tutvuda,» rõõmustas sündmuse peakorraldaja Tedy Salutskij.

Nagu spordiala nimi viitab, siis mängitakse tänavahokit välitingimustes. Korraga on tänavale märgistatud mängualal mõlemast meeskonnast viis mängijat ja väravavaht, üks kohtumine kestab 2x10 minutit. Mängijad peavad kandma kiivrit ja hokikindaid, soovitatava varustuse hulka kuuluvad ka põlvekaitsmed.

Spordisündmust viis kohapeal läbi päevajuht Margus Kiiver, meelelahutuseks mängis muusikat DJ Andres Puusepp.

2018. aastal peeti Tallinnas Soome tänavahokiturniiri osavõistlus, kus lõid kaasa nii Soome kui ka Eesti võistkonnad. Tedy Salutskij sõnul on korraldajate eesmärk hokit rahvusvahelisel areenil tutvustada ja viia tänavahoki turniirid 2023. aastaks 17sse Euroopa riiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles