Magnus Kirt läbis kahepäevase väljakutse edukalt

Kris Ilves
, reporter
Copy
Magnus Kirdi nädalavahetus oli tegus. Laupäeval võistles ta Eesti meistrivõistlustel Kadriorus, pühapäeval Teemantliiga etapil Birminghamis.
Magnus Kirdi nädalavahetus oli tegus. Laupäeval võistles ta Eesti meistrivõistlustel Kadriorus, pühapäeval Teemantliiga etapil Birminghamis. Foto: Tairo Lutter

Läinud nädalavahetusel Kadrioru staadionil toimunud kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel oli publikumagnet meeste odaviske maailma hooaja edetabeli juht Magnus Kirt. Kadriorgu tulnud spordisõbrad ei pidanud pettuma, sest odaviskes nähti vinget tulemust.

Kui mullu krooniti Kirt kodupubliku silme all Eesti meistriks 88.28 meetri pikkuse odakaarega, siis läinud laupäeval oli esikohatulemus kolmandal katsel visatud 87.57. Kirt pani kodustel võistlustel rõhku hoojooksule, mis läks tema hinnangul katse katselt paremaks. Seda kinnitab ka Kirdi seeria: 83.76 – 84.12 – 87.57.

«Põhieesmärk oli hea hoojooks kätte saada. Juba proovikatsetel keskendusin hoojooksule ja kogu aeg läks paremaks. Esimene katse ei olnud kehv, aga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles