Rashford: Pogba lõi penaltit, sest ta tahtis

Christopher Krutto
Copy
Paul Pogba pärast penaltiga eksimist.
Paul Pogba pärast penaltiga eksimist. Foto: Darren Staples / Sportimage/PA Images

Manchester Unitedi ründaja Marcus Rashford tunnistas, et jättis eilses 1:1 viigimängus Wolverhampton Wanderersiga penalti Paul Pogbale, sest poolkaitsja soovis seda ise lüüa.

Pogba penalti oleks võinud tuua Manchesteri suurklubile võidu, kuid Wolvesi väravavaht Rui Patricio tõrjus selle.

Alates eelmise hooaja algusest on tegu juba neljanda penaltiga, mida prantslaset poolkaitsja pole suutnud realiseerida. Eelmisel hooajal eksis ta Burnley, Evertoni ja Southamptoni vastu.

21-aastane Rashford on realiseerinud kõik penaltid, mis ta Unitedi eest on löönud – viimase neist eelmisel nädal Chelsea vastu.

Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer kinnitas, et temal kindlat penaltilööjat ei ole ja norralane laseb mängijatel ise otsustada, kes soovib penaltit lööma minna.

Rashford kinnitas, et jättis penalti Pogbale, sest prantslane tahtis lüüa seda. «Pogba tahtis seda lüüa ja lõigi. Igaüks võib penaltiga eksida. Ta on skoorinud lugematu arvu penalteid meie eest. On täiesti normaalne vahel ühega eksida.

«Meie otsustame, kes seda lüüa tahab. Harjutame penalteid kogu aeg ja pole mingit põhjust, miks ta järgmist ei peaks sisse lööma,» lisas noor ründetuus.

«Läheme järgmises mängus jälle parimat andma ja kui me mängime nii nagu täna, on kõik korras,» ütles Rashford lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles