Järelvaadatav: Eesti koondis pidi discgolfi võistkondlikul MMil tunnistama poolfinaalis Soome paremust

Postimees Sport
Copy

Eesti koondis on näidanud Discgolfi MMil head minekut, kuid pidi täna tunnistama poolfinaalis Soome 6:2 paremust.

Poolfinaalis mindi vastamisi tugeva Soome koondisega ja eestlased pidid tunnistama põhjanaabrite 6:2 paremust. Kolmanda koha mängus minnakse vastamisi Austria koondisega. Finaalis lähevad vastamisi Soome ja Saksamaa

Kolmas päev: 

Kolmandal päeval peeti veerandfinaal Tšehhi koondise vastu, kust võeti kindel 7:1 üldskooriga võit.

Teine päev:

Teisel võistluspäeval oli Eesti koondis ühes alagrupis Slovakkia ja Suurbritanniaga. Eesti võitis alagrupi kaheksa punktiga, Slovakkia jäi viie punktiga alagrupis teiseks ning Suurbritannia kolme punktiga kolmandaks. 

G-alagrupis jäid kaheksa punktiga võitu jagama Tšehhi ja Prantsusmaa, E-alagrupi võitis Soome, H-alagrupi parim oli Austria ning J-alagrupi, kuhu kuulus ainsana kolme võistkonna asemel viis võistkonda, võitis USA 13 punktiga.  


Esimene päev:

Eesti võitis avapäeval discgolfi võistkondlikul MMil esimeses ringis A-alagrupi 29 punktiga. Teiseks jäi samas alagrupis Prantsusmaa 20 punktiga, kolmandaks jäi Leedu 12 punktiga, neljandaks tuli USA samuti 12 silmaga ja viimaseks jäi Horvaatia 7 punktiga.

B-alagrupi võitis Tšehhi 17 punktiga. Eesti tänane vastane Slovakkia jäi 13 silmaga teiseks. C-alagrupis näitas parimat minekut Soome koondis 22 punktiga. D-grupi võitis Austria 18 punktiga. Eestiga kohtuv Suurbritannia jäi grupis kolmandaks 13 silmaga.

ENNE VÕISTLUST

Kolmandat korda toimuvatele maailmameistrivõistlusele on tiimid välja pannud Ameerika Ühendriigid, Austraalia, Austria, Kanada, Horvaatia, Tšehhi, Eesti, Soome, Läti, Leedu, Uus-Meremaa, Venemaa, Slovakkia, Suur Britannia, Saksamaa, Prantsusmaa ja Hispaania.

Eesti Discgolfi Liidu presidendi Rein Rotmeistri sõnul on pikalt oodatud hetk lõpuks kätte jõudnud. «Oleme maailmameistrivõistlusi kaua oodanud ja pikalt ette valmistanud. Juba pakkumise koostamise protseduur ja pakkumistsükli läbimine oli paras väljakutse. See on Eesti discgolfile märkimisväärne saavutus, et tänavune MM on usaldatud Eesti korraldada,» lausus Rotmeister. «See võistlus on proovikivi korraldustiimile ja just vaadates tulevikku on oluline siin õnnestuda. Kõrgetasemelise korralduse puhul on võimalik saada Eestisse ka tulevikus erinevaid tiitlivõistluseid. Meie rahvuskoondis on koostatud hetke parimal võimalikul moel ning hea õnnestumise korral on kõik võimalused olemas. Kuigi konkurents on muidugi MM-le kohaselt väga tihe.»

Otseülekandeid maailmameistrivõistlustest on võimalik näha postimees.ee vahendusel ning kõigil huvilistel on võimalus tulla võistlust oma silmaga jälgima ja Eesti tiimi toetama. Võistluste avamäng toimub täna kell 08.00 ning 24. augustil peetakse poolfinaalid ja finaalmäng.

Täpsema informatsiooni võistluste kohta leiab siit.

21.08 esimene osa järelvaadatav:
 

21.08 teine osa järelvaadatav:

22.08 järelvaadatav:

23.08 järelvaadatav:

Autasustamine:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles