Cristiano Ronaldo võib juba järgmisel hooajal putsad varna riputada

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Portugali jalgpallitäht Cristiano Ronaldo ei oska täpselt öelda, millal karjääri lõpetab, kuid vihjas, et see võib juhtuda juba järgmisel aastal.

34-aastane staar liitus eelmisel hooajal Juventusega ja on jätkanud säramist, lüües 43 mänguga 28 väravat ja aidates Itaalia gigandi järjekordse liigatiitlini.

Viis korda maailma parimaks mängijaks kroonitud Ronaldo ei oska täpselt öelda, millal karjääri lõpetab, aga vihas, et see võib juhtuda juba varsti. «Ma ei mõtle sellele,» sõnas portugallane telekanalile TVI antud intervjuus.

«Äkki ma lõpetan karjääri juba juba järgmisel hooajal, aga see võib kesta ka kuni 40. eluaastateni. Ma ei tea. Ütlen alati, et tuleb nautida hetke. Mul on hämmastav anne ja pean seda nautima,» lisas Ronaldo.

Lisaks lugematutele individuaalsetele auhindadele on ründeäss võitnud viis korda meistrite liiga, kolm korda Inglismaa kõrgliiga, kaks korda Hispaania kõrgliiga ja korra Itaalia kõrgliiga.

Ronaldo soovib teha ajalugu ning teda motiveerivad rekordid. «Kas maailmas on mõni jalgpallur, kelle nimel on rohkem rekordeid kui mul?» küsis Ronaldo ja vastas ise: «Ma ei usu, et on jalgpallureid, kelle nimel on rohkem rekordeid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles