Jattale asendus leitud: Paidega liitus andekas Gambia ründaja

Postimees Sport
Copy
Patrick Sylva.
Patrick Sylva. Foto: Paide linnameeskond

Paide Linnameeskond sõlmis kahe ja poole aastase lepingu 18-aastase Gambia ründaja Patrick Sylvaga. Vabaagendina väljaspool Eesti üleminekuakent Paidega liituv Sylva kuulus eelmisel hooajal Gambia meistriliiga klubisse Fortune FC, kus lõi 7 väravat ning on Gambia U23 koondislane.

Paide Linnameeskonnas hakkab Sylva mängima numbri all 7, mis tänavuse hooaja esimeses pooles kuulus tema kaasmaalasele Alassana Jattale. Paide eest 17 Premium liiga mängus 13 väravat löönud Jatta siirdus augusti alguses Taani esiliiga klubisse Viborg FF, kus debüteeris eile ja lõi kohe oma esimeses mängus ka värava.

Suvise üleminekuakna raames naasis Paide Linnameeskonda Bulgaariast Edgar Tur ning liitusid Eesti koondislane Siim Luts, brasiillasest keskväljamees Bruno Souza Caprioli ja väravavaht Marten Ritson.

Patrick Sylva: «Soovin Paide Linnameeskonnaga liitumise järel jätkata seda, mida mulle on õpetatud maast ja madalat peale – tuleb pidevalt väga palju vaeva näha, et aidata nii meeskonda ja jõuda oma arengus järgmisele tasemele. Mul on veel väga palju õppida, aga ma usun, et mu leek lööb siin veelgi eredamalt särama.

«Olen lepingu üle mõistagi väga õnnelik ja tänulik, et treenerid ja klubi minusse usuvad. Tean, et Paide annab võimalusi noortele mängijatele ning samas on mul Alassana Jatta ja Muhammed Sannehi näol tugevad eeskujud, kelle jälgedes astuda. Meeskonnakaaslased on mind väga hästi omaks võtnud, soovin tiimi kõvasti aidata ning rõõmustada meie suurepäraseid fänne,»

Peatreener Vjatšeslav Zahovaiko: «Patrick on näidanud end heast küljest. Ta on noor ääreründaja, kellel on head kiiruslikud ja tehnilised omadused, mis võib anda meie ründemängule lisakäigu. Aeg näitab, kui kiirelt ta areneb, kuid head eeldused on selleks olemas!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles